Tílko adidas Performance W FELSBLOCK TOP adidas Performance

Tílko adidas Performance W FELSBLOCK TOP

Dostupnost:
499 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tílko adidas Performance W FELSBLOCK TOP. Dámské outdoorové tílko, se kterým vylezete další cestu ještě rychleji. Je speciálně navržené pro lezení, vyrobené ze savé tkaniny climalite® a nechybí mu ani UV ochrana. Dostalo úzký střih, má všitou podprsenku a strečové švy pro lehké zpevnění. Zadní panel ze síťoviny vás udrží v suchu a nabídne lepší ventilaci. Vykrojená záda vám při pohybu na stěně nabídnou naprostou svobodu. Lezecké tílko s všitou podprsenkou. Specifikace: materiál climalite® odvádí pot od pokožky, kulatý výstřih, vykrojená záda umožňující plný rozsah pohybů, všitá podprsenka, strečové švy, zadní panel z elastické síťoviny, grafický potisk v horní části, UV OCHRANA UPF 15, tento produkt je součástí programu ekologické udržitelnosti společnosti adidas, v němž jsou produkty vyráběny ekologičtěji a s ohledem na životní prostředí; každé vlákno se počítá: ekobavlna šetří vodu, spoří energii a snižuje použití chemikálií, recyklovaný polyester šetří zdroje a snižuje emise

Vybírat zboží v akci můžete z pohodlí vašeho domova. Běží vám čas na BEZPLATNOU dopravu k objednávkám v hodnotě 1000 Kč a víc! No a to se jednoduše vyplatí.

Podobné produkty

Tílko adidas Performance W FELSBLOCK TOP

Najdete v kategorii: ,

Další produkty od výrobce

adidas Performance

Jasný hit, Tílko adidas Performance W FELSBLOCK TOP co nám vyrábí adidas Performance - tento artikl musíte mít za hustou cenu 499.00 Kč. Nákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. NEPLAŤTE DOPRAVNÉ A BALNÉ, nabídka platí pro objednávky v hodnotě nad tisíc korun. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby