Tričko Under Armour Coldgear Ls Mock-Wht Under Armour

Tričko Under Armour Coldgear Ls Mock-Wht

Dostupnost:
1 099 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tričko Under Armour Coldgear Ls Mock-Wht. Dívčí triko s dlouhým rukávem ve fitted střihu z originálního materiálu Coldgear, který je vhodný pro veškeré sportovní aktivity. Dvouvrstvý materiál - vnitřní broušený povrch Vás zahřeje, vnější vrstva odvádí vlhkost a rychle vysychá. Použitá materiál zabraňuje vzniku zápachu. Technologie 4-way stretch umožňuje větší mobilitu oděvu v jakémkoli směru. Maximální pohodlí zajišťují použité technologie, střih s raglánovými rukávy poskytuje extrémní pohyblivost. Tvarovaný spodní lem poskytuje lepší krytí. Vyšší límeček, který není přímo uplý ke krku. Technologie: Moisture Transport - Speciální technologie, která odvádí pot od Vašeho těla na povrch. Oděvy díky tomu lépe vysychají a udrží sportovce v suchu. Anti-Odor - Materiály upravené touto technologií omezují růst bakterií způsobujících zápach. 4-Way Stretch - Konstrukce oděvů s touto technologií umožňuje elasticitu materiálu ve všech čtyřech směrech. Oděvy s touto technologií podporují Vaši plnou pohyb

Čekáme, že tahle nabídka se zařadí k našim bestsellerům. A to ještě není všechno, dopravu za vás hradí e-shop, když hodnota vašeho košíku přesáhne 1000 Kč. No a to se jednoduše vyplatí.

Podobné produkty

Tričko Under Armour Coldgear Ls Mock-Wht

Najdete v kategorii: ,

Další produkty od výrobce

Under Armour

Vynikající Tričko Under Armour Coldgear Ls Mock-Wht kvalitní značky Under Armour - tento hit snadno najdete v bombastické akci za 1099.00 Kč. Podívejte se také na další položky ze širokého katalogu. Jakmile se vám zalíbí zboží nad 1000 Kč, cenu dopravy už nemusíte řešit, bude GRATIS. Pokud budete spokojeni, doporučte nás prosím svým známým.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby