Tričko Under Armour Mk1 Terry Ss Hood Under Armour

Tričko Under Armour Mk1 Terry Ss Hood

Dostupnost:
989 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tričko Under Armour Mk1 Terry Ss Hood. Pánské triko s krátkým rukávem a kapucí ve volném střihu. Lehký materiál, který nabízí stejný komfort a zahřátí jako „těžší“ materiály. Použitý materiál odvádí vlhkost a rychleji vysychá. Tkané překryvy zvyšují odolnost produktu. Maximální pohodlí zajišťují použité technologie, střih s raglánovými rukávy poskytuje extrémní pohyblivost. Tvarovaný spodní lem poskytuje lepší krytí. Technologie: Moisture Transport Systém (odvádí pot od vašeho těla na povrch oblečení, díky čemuž lépe schne a udrží vás déle v suchu). Materiál: 100% Polyester

Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Utraťte minimálně tisícovku a DOPRAVU ZCELA ZDARMA máte v kapse. Zařaďte se ke spokojeným klientům.

Podobné produkty

Tričko Under Armour Mk1 Terry Ss Hood

Další produkty od výrobce

Under Armour

Limitovaná edice produktu Tričko Under Armour Mk1 Terry Ss Hood od populární značky Under Armour - tento hit získáte v jedinečné akci za 989.00 Kč. V našem katalogu zařazené zboží vás nezklame. Pokud nechcete platit dopravu, stačí vytvořit objednávku v minimální hodnotě 1000 Kč. No a to se jednoduše vyplatí.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby