Tričko O´Neill Pm Jacks Base Hybrid T-Shirt O'Neill

Tričko O´Neill Pm Jacks Base Hybrid T-Shirt

Dostupnost:
399 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tričko O´Neill Pm Jacks Base Hybrid T-Shirt. Pánské hybridní bílé tričko O´Neill s malou kapsičkou s logem značky na hrudníku. Tričko má krátký rukáv a kulatý výstřih. Nejen že dobře vypadá, ale díky použitému materiálu vám skvěle poslouží na běžné nošení i při vodních radovánkách. Použitá technologie O´Neill Hyperdry totiž zaručuje, že tričko bude během chvilky suché. Navíc je vybaveno UV ochranou 50+, takže se nespálíte. Prostě stylový kousek, který se hodí na každodenní nošení. Vpředu na spodním lemu je nášivka s logem značky. Střih: Slim fit. Materiál: 85% Polyester, 15% Elastan

Konkurenci sledujeme nonstop, abychom vám nabídli lepší ceny. Pokud se vám líbí bezplatné poštovné, zkontrolujte, že objednáváte za víc než 1000 Kč. Už jsme vás přesvědčili, že tohle musíte mít?

Podobné produkty

Tričko O´Neill Pm Jacks Base Hybrid T-Shirt

Další produkty od výrobce

O'Neill

Spokojenost přinášející Tričko O´Neill Pm Jacks Base Hybrid T-Shirt s proslulou značkou O'Neill - tento artikl doporučujeme v husté akci za 399.00 Kč. Spolehněte se na nejvýhodnější ceny v našem internetovém obchodě. Zásilky nad 1000 Kč k vám budou dopraveny BEZPLATNĚ. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby