Boty Merrell Cham 7 Limit Wp Merrell

Boty Merrell Cham 7 Limit Wp

Dostupnost:
2 039 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Boty Merrell Chameleon 7 Limit Wtpf. Voděodolná, skvěle prodyšná turistická bota, která vám pomůže posunout vaše výkonnostní limity bez ohledu na vzdálenost a náročnost terénu. Voděodolná úprava M-Select™ Dry zabraňuje pronikání vody dovnitř obuvi a současně odvádí vlhkost ven, udrží vaše nohy v suchu, svršek v kombinaci prémiového semiše a materiálu Mesh, tradiční šněrování, všitý jazyk zabraňuje vniku nečistot, zvýšená tvarovaná špička pro větší odolnost a bezpečí vašich prstů, prodyšná podšívka z materiálu Mesh, EVA vyjímatelná stélka, Merrell Air Cushion tlumení v patní části zaručuje zvýšenou absorpci nárazů a poskytuje stabilitu, EVA mezipodešev pro lepší stabilitu a pohodlí, nylonová podpora klenby zajistí přirozený ohyb chodidla a lepší stabilitu, Flex Index Grade 2, M-Select™ Grip podešev pro skvělou trakci a přilnavost v terénu přesně tam, kde je jí nejvíce potřeba

Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Naplníte-li košík zbožím nad tisícovku, okamžitě máte ZADARMO dopravu až k vám. Přejeme vám příjemné nakupování.

Podobné produkty

Boty Merrell Cham 7 Limit Wp

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

Merrell

Limitovaná edice produktu Boty Merrell Cham 7 Limit Wp populárního výrobce Merrell - toto zboží si můžete nechat poslat za hustou cenu 2039.00 Kč. Pozor, počet kusů na skladě může být u akčního zboží omezený, zajistěte si svůj kus včas. A co takhle doprava ZADARMO? Objednáte-li si nad 1000 Kč, neplatíte poštovné. Jasná úspora a k tomu spokojenost z nákupu, není proč váhat.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby