Tričko Diesel T-Santa Maglietta Diesel

Tričko Diesel T-Santa Maglietta

Dostupnost:
399 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tričko Diesel T-Santa Maglietta. Pánské elegantní tričko Diesel v prodloužené délce. Tričko je vyrobeno z velmi příjemného materiálu, má krátký rukáv a kulatý výstřih. Logo značky je umístěno v zadní části u krku. Jednoduché tričko Diesel z limitované edice "Art is tee" Vás osloví jedinečnými popisky na zadní vrchní části trička, které byly navrženy jedním z několika oblíbených umělců z celého světa, kteří se do tohoto unikátního projektu zapojili. Materiál: 100% Bavlna

V našem katalogu zařazené zboží vás nezklame. Naplníte-li košík zbožím nad tisícovku, okamžitě máte ZADARMO dopravu až k vám. Nakupování na internetu je tak opět výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Podobné produkty

Tričko Diesel T-Santa Maglietta

Další produkty od výrobce

Diesel

Z žebříčku nejprodávanějšího zboží pochází Tričko Diesel T-Santa Maglietta od originálního výrobce Diesel - tento produkt máte za pár kliknutí ve slevové akci za 600.00 Kč. Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. A nejlepší na tom všem je, že při objednávce nad tisíc Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Jsme si jistí, že tohle ocení každý zákazník.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby