Podprsenka Under Armour Mid Graphic Under Armour

Podprsenka Under Armour Mid Graphic

Dostupnost:
425 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Podprsenka Under Armour Mid Graphic. Stříh: Fitted. Dámská sportovní podprsenka ve fitted střihu ze super jemného, dvourstvého materiálu HeatGear. Extrémně příjemná podprsenka přes hlavu, zabezpečuje podporu pro všechny středně náročné aktivity např. jízda na kole, posilování, box. Použitý materiál odvádí vlhkost a tím rychleji vysychá. Technologie 4-way stretch umožňuje větší mobilitu oděvu v jakémkoli směru. Ideální pro velikost košíčku A-C. Technologie: Moisture Transport Systém (odvádí pot od vašeho těla na povrch oblečení, díky čemuž lépe schne a udrží vás déle v suchu), HeatGear (jedinečný vysoce prodyšný materiál, který odvádí rychle pot), 4-Way Stretch (odlehčená konstrukce, která se natahuje v příčném i svislém směru pro zvýšení mobility a urychlení schnutí). Materiál: 87% Polyester, 13% Elastan

Čekáme, že tahle nabídka se zařadí k našim bestsellerům. A nejlepší na tom všem je, že při objednávce nad tisíc Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Už jsme vás přesvědčili, že tohle musíte mít?

Podobné produkty

Podprsenka Under Armour Mid Graphic

Najdete v kategorii: ,

Další produkty od výrobce

Under Armour

Trhem osvědčený produkt, Podprsenka Under Armour Mid Graphic od oblíbeného výrobce Under Armour - toto zboží si můžete objednat při časově omezené akci za 425.00 Kč. Upozorňujeme, že nabídka má omezenou platnost. Stačí naplnit košík zbožím nad tisícovku a dopravu NEPLATÍTE. Udělejte si radost.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby