Kšiltovka Under Armour Launch Av Cap Under Armour

Kšiltovka Under Armour Launch Av Cap

Dostupnost:
699 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Kšiltovka Under Armour Launch Av Cap. Dámská běžecká kšiltovka Under Armour s nastavitelnou velikostí. Vyrobeno z originálního materiálu HeatGear, který Vás udrží v suchu. Technologie 4-way stretch umožňuje větší mobilitu a přizpůsobení se v jakémkoli směru. Na kšiltovce jsou použity prvky z vysoce reflexního materiálu pro bezpečný trénink i za zhoršených světelných podmínek. Výrazný design s logem Under Armour. Technologie: HeatGear - Jedinečný vysoce prodyšný materiál, odvádějící pot super rychle. Udržuje Vás sušší, lehčí a chladnější než kdy předtím. Oděvy z tohoto materiálu jsou navrženy pro teploty mezi +23°C až +37°C. 4-Way Stretch - Konstrukce oděvů s touto technologií umožňuje elasticitu materiálu ve všech čtyřech směrech. Oděvy s touto technologií podporují Vaši plnou pohyblivost a skvěle odvádí vlhkost a vysychají. 360°Reflectivity - Vysoce reflexní materiál pro zabezpečení bezpečného tréninku i za zhoršených světelných podmínek. Materiál: 100% Polyester

Upozorňujeme, že nabídka má omezenou platnost. Stačí naplnit košík zbožím nad tisícovku a dopravu NEPLATÍTE. Už se těšíte na svoji objednávku?

Podobné produkty

Kšiltovka Under Armour Launch Av Cap

Další produkty od výrobce

Under Armour

Špičkové zboží, Kšiltovka Under Armour Launch Av Cap se známou značkou Under Armour - tento produkt koupíte v akci za 699.00 Kč. Dělá nám radost, že naše akce dělají radost vám! A co takhle doprava ZADARMO? Objednáte-li si nad 1000 Kč, neplatíte poštovné. Ať vám ušetřené korunky udělají hodně radosti.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby